Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Regionalna
(1)
Autor
Arkhypchuk Dmytro
(1)
Barczewski Mariusz
(1)
Chojnacka Barbara (1959- )
(1)
Chojnacka Iwona (nauczycielka)
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Jędrzejewska Anna Kornelia (1982- )
(1)
Lewińska Beata (nauczycielka)
(1)
Małecki Paweł (1976- )
(1)
Mirota Błażej
(1)
Rolle Katarzyna (nauczycielka)
(1)
Verzhanskyi Serhii
(1)
Woszczyńska Jowita
(1)
Zgarda Przemysław
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kulinaria
(1)
Kultura stołu
(1)
Temat: miejsce
Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie ; okolice)
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Historia
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Na stronie redakcyjnej błędna nazwa jednego z autorów, prawidłowa: Dmytro Arkhypchuk. Rok wydania na podstawie serwisu e-ISBN. Publikacja towarzysząca wystawie prezentowanej w Spichrze nad Brdą w Bydgoszczy w dniach 16 grudnia 2021 r. - 27 lutego 2022 r.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. R (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej